2023-03-02に投稿

Θυμηθείτε τις περασμένες μέρες περιήγησης στα Κάστρα της Αγγλίας

Τα μυστικά και οι ιστορίες της ιστορίας σας περιβάλλουν, ενώ κάνετε κάθε μέσο για τα κτίρια στα οποία είναι πιο δημοφιλή οι Βρετανοί σας - τα Κάστρα και τα Ανάκτορα. Οι διακοπές γύρω από τους Βρετανούς είναι σίγουρα ημιτελείς, ενώ δεν καταπίνουν τη Μεταφορες απο Ελλαδα Αγγλια τέτοιων θεαματικών ιστορικών συγκροτημάτων.

Η λήψη περιεκτικότητας εκτός από αμέτρητες πόλεις στη Μεγάλη Βρετανία είναι αρκετά απλή, υποβοηθούμενη από την προσβασιμότητα ενός περίφημου ταξιδιωτικού σώματος. Με την απόφαση για ένα αυτοκίνητο με κράτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι εναλλακτικές λύσεις διευρύνονται.

Ακολουθεί ένα ευρετήριο μιας τριάδας υπέροχων κάστρων στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσελκύουν χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο:

Κάστρο Bodiam - Σπασμένο αλλά ποτέ δεν έπεσε

Κρυμμένο στην ανατολική πλευρά του Sussex, αυτό το φρούριο διαθέτει μια φανταστική τάφρο, που αντανακλά τους πύργους, δημιουργώντας τελικά εκπληκτικά τοπία. Στην πραγματικότητα χτίστηκε με τη μορφή φανταστικής ακίνητης περιουσίας για τον Sir Edward Dalyngrigge περίπου 500 χρόνια στο παρελθόν. Αν και οι διακοσμήσεις αρχικά είχαν καταστραφεί κυρίως σε καιρό πολέμου, θα βρείτε ένα μαγευτικό τσάι με βότανα για να εκτιμήσετε το νόστιμο αφρώδες τσάι και τις απολαύσεις. Οι διοργανωτές έχουν επίσης δημιουργήσει οργανωμένες εκδρομές για τους επισκέπτες που καλύπτουν το κλειδί ένα μέρος του κτήματος. Μπορεί να είναι ένα διάσημο μονοπάτι εκπαίδευσης για παιδιά διαφόρων ηλικιακών ομάδων, καθώς απλώς βιώνουν την ιστορία αυτού του κάστρου και καθορίζουν την άγρια ζωή και τα ζώα με το περιβάλλον τους.

Πύργος του Λονδίνου - Μια ματιά στο κεντρικό Λονδίνο του χθες

Αυτό το βράδυ συνεχίζουν να αποτελούν ουσιαστικό μέρος της διαδρομής ενός τουρίστα, αφού οι πύργοι έχουν ένα τρομερό αρχείο δολοφονιών και εκτελέσεων. Επιπλέον, η κατοικία παρακολουθεί τώρα τα Crown Jewels - τόσο υπέροχα και λαμπερά όσο σίγουρα ήταν πολλά χρόνια πριν. Η εξερεύνηση του πύργου σάς παρέχει έναν τρόπο να χαλαρώσετε και να ρίξετε μια ματιά απευθείας στη διάταξη που αποθήκευε η βασιλική οικογένεια και ο τρόπος ζωής της.

Φρούριο του Εδιμβούργου - Drudgery and Dungeons

Λέγεται ότι η περίοδος μπορεί να χάσει χρόνο περιμένοντας κανέναν. Η επίσκεψη στο φρούριο του Εδιμβούργου θα σας κάνει να σκεφτείτε ότι ο χρόνος έχει σταθεί ωστόσο σε αυτό το σχέδιο. Οι αναγνώστες γοητεύονται από τα διαβόητα μπουντρούμια που χρησιμοποιούσαν φυλακισμένους για καιρούς και χρόνια. Τα προϊόντα τάρτας με κερί τοποθετούνται μέσα στα μπουντρούμια σας για να προσφέρουν μια απειλητική συνολική απήχηση και να τονίσουν τις επιπλοκές που είχαν οι κρατούμενοι στο παρελθόν. Το Κάστρο του Εδιμβούργου φιλοξενεί τα κοσμήματα του Scottish Crown Jewels που προσφέρουν το σπαθί, το σκήπτρο και το στέμμα 500 ετών.

Η είσοδος στο Κάστρο του Εδιμβούργου από τη Μεγάλη Βρετανία σας δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να διασκεδάσουν με τα γραφικά αξιοθέατα της υπαίθρου. Αυτή η μετακίνηση θεωρείται από τις καλύτερες από διάφορους ταξιδιώτες, εξαιτίας των οποίων οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι γνωστές. Ανεξάρτητα από το αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ή να επηρεαστείτε, σίγουρα θα έχετε τα υπέροχα ανθισμένα χωράφια σταδιοδρομίας και τις ανθισμένες αποχρώσεις των λουλουδιών, κάνοντας τις διακοπές σας υπέροχες.

ツイッターでシェア
みんなに共有、忘れないようにメモ

First Glove

Gloves, simplified. Hundreds of businesses trust First Glove to reduce costs, save time, and automate ordering.

Crieitは誰でも投稿できるサービスです。 是非記事の投稿をお願いします。どんな軽い内容でも投稿できます。

また、「こんな記事が読みたいけど見つからない!」という方は是非記事投稿リクエストボードへ!

有料記事を販売できるようになりました!

こじんまりと作業ログやメモ、進捗を書き残しておきたい方はボード機能をご利用ください。
ボードとは?

コメント