2023-03-02に投稿

Αναβιώστε τις περασμένες μέρες με την επίσκεψη στα Κάστρα της Αγγλίας

Τα μυστήρια και οι ιστορίες του παρελθόντος σας περιβάλλουν όπως αφήνετε τα μέσα σας για τις κατασκευές για τις οποίες είναι πιο δημοφιλής η Βρετανία σας - τα Κάστρα και τα Ανάκτορα. Οι διακοπές στο δρόμο προς τα βρετανικά νησιά είναι σίγουρα ελλιπείς χωρίς Μεταφορες απο Αγγλια Κυπρο ανάγκη να απολαύσεις τη μεγαλοπρέπεια αυτού του είδους εκπληκτικών ιστορικών δομών.

Η κάλυψη όλων των ειδών προορισμών στη Βρετανία είναι μάλλον αποτελεσματική μαζί με την εναλλακτική της εγκατάστασης άρτια συνδεδεμένων μεταφορών. Με την επιλογή ενός μισθωμένου οχήματος στη Βρετανία, οι εναλλακτικές λύσεις γίνονται μεγαλύτερες.

Εδώ είναι μερικά από τα υπέροχα κάστρα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που προσελκύουν αμέτρητους ανθρώπους κάθε χρόνο:

Κάστρο Bodiam - Καταστράφηκε αλλά Πρακτικά δεν έπεσε ποτέ

Βρίσκεται στο Ανατολικό Σάσεξ, αυτό το κάστρο έχει μια φοβερή τάφρο, που αναδεικνύει τους πύργους, προκαλώντας εντυπωσιακές απόψεις. Είχε σχεδιαστεί για να παρέχει ένα καταπληκτικό δικό σας σπίτι στον Sir Edward Dalyngrigge εδώ και 500 χρόνια στο παρελθόν. Παρόλο που οι διακοσμήσεις είχαν γενικά εξαλειφθεί κατά τη διάρκεια των ετών που επλήγησαν από συγκρούσεις, θα ανακαλύψετε μια μαγευτική αίθουσα τσαγιού με βότανα στο σπίτι σας, διασκεδάστε με ένα νόστιμο κρεμώδες τσάι από βότανα και καλούδια. Οι διοργανωτές έχουν επίσης οργανώσει ταξιδιωτικές οργανωμένες εκδρομές για άτομα που καλύπτουν κυρίως ένα μέρος της ιδιοκτησίας. Είναι ένα μοντέρνο ταξίδι ανακάλυψης για τα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας, καθώς απλά θα μπορούν να εξετάσουν την ιστορία του κάστρου και να συνειδητοποιήσουν την άγρια ζωή και τα άγρια ζώα μέσα στον βιότοπό τους.

Πύργος του Ηνωμένου Βασιλείου - Μια ματιά στο Λονδίνο, UK of Yesteryear

Οι πύργοι χρησιμοποιούν τρομερή φήμη για εκτελέσεις και δολοφονίες, αλλά μέχρι σήμερα συνεχίζουν ένα κρίσιμο μέρος που σχετίζεται με το πρόγραμμα ενός τουρίστα. Αυτό που προστέθηκε, η δομή δείχνει τώρα τα κοσμήματα του στέμματος - ως εκπληκτικά και ζωντανά ενώ έτυχε να ήταν πολλά πριν από πολύ καιρό. Η επίσκεψη στον πύργο σας παρέχει τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά απευθείας στον ιστότοπο που αποθηκεύει την ευγενή σύζυγο και τα παιδιά, καθώς και τον τρόπο ζωής τους.

Φρούριο του Εδιμβούργου - Drudgery and Dungeons

Λέγεται ότι το σημείο μπορεί να προσβλέπει σε όχι μια ψυχή. Ένα ταξίδι στο κάστρο του Εδιμβούργου θα μπορούσε να σας κάνει να αισθανθείτε ότι ο χρόνος έχει αντέξει ακόμη και τώρα για να κάνετε αυτό το σχέδιο, επιπλέον. Οι επισκέπτες ενδιαφέρονται για τα διαβόητα μπουντρούμια που οργάνωναν τους κρατούμενους για χρόνια και χρόνια και χρόνια. Οι τύποι κεριού τοποθετούνται μέσα στα μπουντρούμια για να προσφέρουν μια απειλητική κομψότητα και στη συνέχεια να τονίσουν τα ζητήματα γύρω από τους κρατούμενους τότε. Το Φρούριο του Εδιμβούργου φιλοξενεί τα κοσμήματα του στέμματος της Σκωτίας που περιλαμβάνουν το στέμμα, το σπαθί και το σκήπτρο ηλικίας 500 ετών.

Η χρήση οχήματος προς το Κάστρο του Εδιμβούργου από τη Βρετανία σας δίνει στους επισκέπτες έναν τρόπο να απολαύσουν υπέροχα αξιοθέατα της χώρας. Αυτή η μετακίνηση θεωρείται εξαιρετική από πολλούς τουρίστες, ως αποτέλεσμα της οποίας η ενοικίαση οχημάτων στη Βρετανία είναι δημοφιλής. Ανεξάρτητα από το αν αποφασίσετε να δώσετε σκληρό δίσκο ή να επηρεαστείτε, θα γνωρίσετε τις συναρπαστικές ανθισμένες περιοχές εργασίας και τους ανθισμένους τόνους των λουλουδιών, κάνοντας τις διακοπές σας φανταστικές.

ツイッターでシェア
みんなに共有、忘れないようにメモ

First Glove

Gloves, simplified. Hundreds of businesses trust First Glove to reduce costs, save time, and automate ordering.

Crieitは誰でも投稿できるサービスです。 是非記事の投稿をお願いします。どんな軽い内容でも投稿できます。

また、「こんな記事が読みたいけど見つからない!」という方は是非記事投稿リクエストボードへ!

有料記事を販売できるようになりました!

こじんまりと作業ログやメモ、進捗を書き残しておきたい方はボード機能をご利用ください。
ボードとは?

コメント