2023-03-02に投稿

Ξαναζήστε προηγούμενες φορές από το Touring England's Castles

Οι ιστορίες και τα μυστικά της ιστορίας σας περιβάλλουν μόλις συνεχίσετε την πορεία σας προς τον σχεδιασμό για τον οποίο είναι πιο δημοφιλή τα βρετανικά νησιά - τα Κάστρα και επίσης τα Ανάκτορα. Οι διακοπές στο δρόμο προς Μεταφορες απο Αγγλια Ελλαδα Μεγάλη Βρετανία είναι σίγουρα μερικές χωρίς να χρειάζεται να καταπιείτε τη μεγαλοπρέπεια αυτών των εκπληκτικών αρχαίων σπιτιών.

Το να παίρνετε το plus σε διαφορετικές περιοχές στη Μεγάλη Βρετανία είναι μάλλον εύκολο να το κάνετε με την προσβασιμότητα μιας καλά ενωμένης ταξιδιωτικής δομής. Με μια επιλογή από μισθωμένο οικογενειακό αυτοκίνητο στην Αγγλία, οι προδιαγραφές διευρύνονται.

Εδώ είναι μια μακρά λίστα με τρία ή περισσότερα υπέροχα κάστρα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που φέρνουν πολλούς από εμάς κάθε χρόνο:

Φρούριο Bodiam - Ελαττωματικό αλλά όχι μειωμένο

Βρίσκεται στο Ανατολικό Σάσεξ, αυτό το φρούριο έχει μια λαμπρή τάφρο, που αντανακλά τους πύργους, προκαλώντας αξιόλογες ιδέες. Ότι φτιάχτηκε ως ένα υπέροχο δικό σας σπίτι για τον Sir Edward Dalyngrigge για περισσότερα από 500 χρόνια στο παρελθόν. Παρόλο που οι εσωτερικοί χώροι έχουν σίγουρα εξαλειφθεί κυρίως από περιστατικά που επλήγησαν από πολέμους, υπάρχει στην πραγματικότητα μια μαγευτική αίθουσα τσαγιού στο σπίτι σας για να εκτιμήσετε τα νόστιμα κρεμώδη τσάγια και να τα φροντίσετε. Επιπλέον, οι διοργανωτές έχουν οργανώσει περιπλανώμενα ταξίδια για τους παραθεριστές που καλύπτουν το κύριο στοιχείο του ακινήτου. Μπορεί να είναι μια αγαπημένη απόκτηση γνώσεων εμπειρίας για τα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας, καθώς απλά ταξιδεύουν για να γνωρίσουν μια σύντομη ιστορία για το κάστρο και να καθορίσουν τα σκυλιά και την άγρια ζωή στο περιβάλλον τους.

Πύργος του Λονδίνου, Ηνωμένο Βασίλειο - Μια ματιά στο Μπέρμιγχαμ του Χθες

Οι πύργοι αποκτούν τρομερή φήμη εκτελέσεων και δολοφονιών, αλλά για εκείνο το βράδυ είναι ένα κρίσιμο μέρος στο πρόγραμμα ενός τουρίστα. Επιπλέον, η δομή παρακολουθεί τώρα τα κοσμήματα του στέμματος - ως υπέροχα και λαμπερά, επειδή είναι εκατοντάδες στο παρελθόν. Η εξερεύνηση του πύργου σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ματιά στο σπίτι που εντόπισε τις βασιλικές οικογένειες και επίσης τον τρόπο ζωής τους.

Φρούριο του Εδιμβούργου - Μπουντρούμια και βαρβαρότητα

Οι άνθρωποι λένε ότι αυτό το σημείο μπορεί να χάσει χρόνο περιμένοντας κανέναν από εμάς. Λάβετε υπόψη σας, μια επίσκεψη στο φρούριο του Εδιμβούργου σας αναγκάζει να υποθέσετε ότι ο χρόνος έχει αντέξει τώρα από αυτό το κτίριο. Οι επισκέπτες γοητεύονται από τα δημοφιλή μπουντρούμια που κρατούσαν φυλακισμένους για αρκετά χρόνια και δεκαετίες. Οι τύποι κεριού τοποθετούνται στα μπουντρούμια για να προσφέρουν μια απειλητική ομορφιά για να τονίσουν τα ζητήματα μέσα στους κρατούμενους τότε. Το φρούριο του Εδιμβούργου φιλοξενεί τα κοσμήματα του στέμματος της Σκωτίας που προσφέρουν το σπαθί, το σκήπτρο και το στέμμα ηλικίας 500 ετών.

Η οδήγηση ενός μηχανοκίνητου οχήματος ακριβώς κάτω από το Φρούριο του Εδιμβούργου από το Ηνωμένο Βασίλειο παρέχει στους παραθεριστές την ευκαιρία να γνωρίσουν τις γραφικές προοπτικές της εξοχής. Αυτή η ώθηση θεωρείται ότι παραμένει ίσως η καλύτερη από πολλούς επισκέπτες των διακοπών, λόγω της οποίας τα τέλη ενοικίασης οχημάτων στη Μεγάλη Βρετανία είναι γνωστά. Ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε τον σκληρό δίσκο ή ίσως σας τρέξουν, θα απολαύσετε τα φανταστικά ανθισμένα τμήματα και τα ανθισμένα χρωματικά στυλ των φυτών, κάνοντας την απόδρασή σας φανταστική.

ツイッターでシェア
みんなに共有、忘れないようにメモ

First Glove

Gloves, simplified. Hundreds of businesses trust First Glove to reduce costs, save time, and automate ordering.

Crieitは誰でも投稿できるサービスです。 是非記事の投稿をお願いします。どんな軽い内容でも投稿できます。

また、「こんな記事が読みたいけど見つからない!」という方は是非記事投稿リクエストボードへ!

有料記事を販売できるようになりました!

こじんまりと作業ログやメモ、進捗を書き残しておきたい方はボード機能をご利用ください。
ボードとは?

コメント